Sektörler

Gıda

İlk olarak kapılarını İstanbul Ataşehir şubesiyle açan “Fireroom” özlediğiniz sokak lezzetlerini sizinle bir araya getiriyor. Aynı istek ve heyecanla ikinci şubesini Maslak’ta, üçüncü şubesini ise Bebek’te açan Fireroom, Hazer Amani imzası taşıyan, yöresel ve dünyadan sokak lezzetlerinin yorumlanarak sunulduğu, modern/yeni nesil sokak lezzetleri büfesi olarak anılan “Fast Fine” konseptli bir restoran olarak karşımıza çıkıyor. Sizler için kullandığı etleri özenle seçen ve kendi üretimi olan ekmekleriyle tamamen doğal, leziz menüler sunan Fireroom, güler yüzlü ekibi ve kendinizi rahat hissedebileceğiniz atmosferiyle size gerçek sokak lezzetlerini sunuyor. El yapımı burger lezzetleriyle dolu Fireroom’da, “Bumblebee”, “Karışamazlar”, “Fat Boy” un yanı sıra özel hazırlanmış gravyer peynir dolgulu “Izgara Sosis”, “Kokoreç”, “Nachos”, “Humus” ve özel hazırlanmış ekmek arası lezzetleri menünün unutulmaz tatları arasında yerini alıyor.

DEVAMINI GÖR DEVAMINI GİZLE

Sizi şehrin kalabalığından uzaklaştıran “Steakroom İstanbul” etin en leziz hallerini sunan menüsü, güler yüzlü ekibi ve hem şık hem de rahat çizgilerin buluştuğu dekorasyonuyla uzun zamandır özlenen deneyimi yaşatıyor.Uzun süre vakit geçirmeniz için tasarlanan Steakroom İstanbul’da yazın yeşilliklerin arasında oturabileceğiniz bir yazlık bahçe, kışın ise sıcacık, uzun bir masada, kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir kış bahçesi sunuluyor. Bir et restoranından fazlasını yaşatan “Steakroom İstanbul” etkinliklerinizin de vazgeçilmez adresi.

DEVAMINI GÖR DEVAMINI GİZLE

Ünlü Şef Hazer Amani’nin anneannesinin ismini taşıyan “Zekiye Anneannemin Defterinden” 2019 yılında Ataşehir’de kapılarını açtı. Her gün değişen menüsüyle esnaf lokantası esintileri taşıyan ancak özenli servis ve sunumlarıyla öne çıkan restoran, metropol yaşamında özlenen ev yemeklerini lezzet severlerle buluşturmayı hedefliyor. Menüsünde Hazer Amani’nin çocukluk anılarından kalan unutamadığı lezzetlerin ve esnaf lokantalarına özgü yemeklerin yer aldığı “Zekiye Anneannemin Defterinden”in hikayesi aslında çok çok eskilere dayanıyor. Zekiye Hanım, Artvin’den Kayseri Develi’ye göç etmiş bir ailenin kızı ve Şef Hazer Amani’nin anneannesi. Hazer Şef ilk yemek yapmaya 10-12 yaşlarında anneannesiyle başladığını ve mutfakta hep onun tariflerini uygulayarak yıllar önce kaybettiği anneannesinin anısını yemeklerle yaşattığını dile getiriyor. Zekiye Hanım eli çok lezzetli ve marifetli bir kadınmış; dolayısıyla da özellikle Artvin ve Kayseri yemekleriyle eş dost arasında ün yapmış biri. Hazer Amani yeni açtığı restoranında anneannesinin adını, anısını ve tariflerini yaşatırken, zeytinyağından tereyağına, salçasından kofiklere kadar her şeyi yerinden, yöresinden özenle seçip titizlikle lezzet severlerle buluşturuyor. Mercimek, ezogelin, tarhana, işkembe ve paça çorbalarının, et suyuyla pişirilmiş tereyağlı kuru fasulyenin, zeytinyağlıların ve geleneksel Türk tatlılarının her gün yer aldığı restoranın menüsünde, Hazer Şef, İranlı olan baba tarafının da yemeklerini ihmal etmiyor. İran tencere yemekleri; İran Pilavı, bazen de Azerbaycan’ın Şah Pilavı “Zekiye Anneannemin Defterinden” menüsüne renk ve lezzet katan seçenekler arasında yer alıyor.

DEVAMINI GÖR DEVAMINI GİZLE

Pâtisserie Idylle 2017 yılında başlayan lezzet yolculuğuna, ilk günkü heyecanın yanı sıra lezzete ve hep daha iyisine olan tutkusu ile devam etmektedir. O günden bugüne genişleyen ürün yelpazesi ve kaliteden ödün vermeden sürdürülebilir kılmayı hedeflediği hizmet politikasıyla tüketicilere ulaşmanın gururu ve mutluluğu içerisindedir. Üretim ve satış politikasının temelini, her gün şeflerin özenle hazırladığı ürünlerini, en taze ve kusursuz haliyle tüketicilerle buluşturarak oluşturmaktadır. Aynı zamanda bu misyonu sürdürülebilir kılmak ve lezzeti en özenli haliyle bütünleştirmek ise ana vizyonudur. İstanbul Ataşehir hizmet veren “Patisserie Idylle” günün her öğününde ve her damak zevkine hitap eden lezzetli tatları, zarif sunumları, çay saatine getireceği yeni keyifleri ile sizleri lezzet dolu bir deneyime davet ediyor.

DEVAMINI GÖR DEVAMINI GİZLE

Idyl Gelato, %100 doğal malzemelerin İtalyan stili ve Türk damak lezzetiyle harmanlandığı artizan dondurma ve sorbe markası. Peki nedir bu markanın sırrı? Her zaman en kaliteli, en doğal ve katkısız malzemeleri farklı lezzet ve yenilikçi tariflerle birleştirip, Idyl’e özgü gizli reçetelerle alışılmışın dışına çıkmak. İşte Idyl Gelato’nun Sıradışı Yöntemleri: UHT süt ya da süt tozu yerine, Günlük Süt ve Gerçek Süt Kreması; Renklendirici ya da aroma yerine, %100 Doğal Meyve ve Çerezler; Koruyucu ve bitkisel yağ yerine, %100 Doğal ve Katkısız Lezzet

DEVAMINI GÖR DEVAMINI GİZLE